מרק אבטיח עם קוביות פטה ונענע

 

ערכים תזונתיים למנה (400 גרם):
קלוריות: 230
שומן: 2%

חומרים ל- 6 מנות:
למרק:
חצי אבטיח בשל
1/2 כוס דבש
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 כוס עלי נענע

אופן ההכנה:
 לטחון את כל המרכיבים בבלנדר.
לטעום ולתקן תיבול.
למזוג לצלחות מרק עמוקות.
להוסיף 300 גרם קוביות פטה צאן בגודל של 1X1 ס"מ.
להוסיף 5-6 קוביות אבטיח בגודל של 2X2 ס"מ. 
לקשט עם עלי נענע קצוצים דק.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה