fbpx

מרק ארטישוק ואספרגוס מעודן

מצרכים2 בצלים קצוציםכרישה פרוסה100 גרם חמאהכרישה אחת פרוסה לטבעות2 כפות קמח ליטר מיםמלח ופלפל לבן לפי הטעםצרור אספרגוס חתוך ליחידות של 1 ס"מ4 ארטישוק טרי קלוף נקי וקצוץ לקוביותצרור שמיר קצוץאופן ההכנהלטגן 2 בצלים בחמאה עד לשקיפות. להוסיף כרישה.לטגן עד להזהבה עדינה. להוסיף 2 כפות קמח ו-2 כפות אבקת מרק לערבב קלות ולהוסיף ליטר מים רותחים את הארטישוק (רק את הלב) להוסיף למים לאחר כ-2 דקות להוסיף חבילת אספרגוס קצוצה לחתיכות של סנטימטר וצרור שמיר קצוץ . להגיש מיד חם עם טוסטונים או מקל גרסיני.המתכון מתוך פסטיבל הארטישוק
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
2 בצלים קצוצים
כרישה פרוסה
100 גרם חמאה
כרישה אחת פרוסה לטבעות
2 כפות קמח
ליטר מים
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
צרור אספרגוס חתוך ליחידות של 1 ס"מ
4 ארטישוק טרי קלוף נקי וקצוץ לקוביות
צרור שמיר קצוץ

אופן ההכנה
לטגן 2 בצלים בחמאה עד לשקיפות. להוסיף כרישה.

לטגן עד להזהבה עדינה.

להוסיף 2 כפות קמח ו-2 כפות אבקת מרק לערבב קלות ולהוסיף ליטר מים רותחים את הארטישוק (רק את הלב) להוסיף למים לאחר כ-2 דקות להוסיף חבילת אספרגוס קצוצה לחתיכות של סנטימטר וצרור שמיר קצוץ .

להגיש מיד חם עם טוסטונים או מקל גרסיני.

המתכון מתוך פסטיבל הארטישוק

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר