מצרכים
4 בטטות גדולות מקולפות
2 גזרים
1 בצל
מלח + פלפל
טימין
אופן ההכנה
מקלפים את הבטטות והגזר, חותכים אותם לקוביות.
מקלפים את הבצל, חותכים אותו לקוביות.
מוסיפים טימין וממלאים במים.
לאחר שהבטטה והגזר מתרככים, טוחנים הכל ומוסיפים מלח ופלפל. אפשר להוסיף פפריקה חריפה או מתוקה.
ניתן לקצוץ עירית מעל.
מתכון של ליאת יגר – בעלת קבוצות להרזיה ופעילות גופנית, ומפעילה סניפים בנשר, בקרית אתא, בקרית מוצקין, בקרית ביאליק, בנהריה, בשלומי, בחדרה