מרק בטטות – עד העצם

המנה מוגשת כחלק מתפריט שבוע גורמה המתקיים בין התאריכים 26 בפברואר ל 4 במרץ ב- 80 מסעדות בכל רחבי הארץחומרים לשש מנות 2 ק"ג בטטה350 גר' כרישה350 גר' סלרי אמריקאי350 גר' בצל1.5 ליטר ציר מרק עוףקורט מלחקורט פלפל לבןמעט שמן זיתשמנת חמוצהשמיר אופן ההכנהלחתוך את הבצל, הכרישה והסלרי האמריקאי (ללא עלים) לחתיכות קטנות.לצקת מעט שמן זית, להכניס את הבצל ולטגן עד לצבע זהוב.להוסיף את הכרישה והסלרי האמריקאי. לאחר מכן להוסיף את הבטטה לאחר שחתכנו לחתיכות קטנות. להוסיף את ציר מרק העוף.לבשל בערך כ – 30 דקות, לאחר שמוכן להוסיף קורט פלפל לבן ומלח.לטחון הכל במיקסר.אופן ההגשה לצקת לקערות הגשה, לקשט עם מעט שמנת חמוצה ושמיר קצוץ.

המנה מוגשת כחלק מתפריט שבוע גורמה המתקיים בין התאריכים 26 בפברואר ל 4 במרץ ב- 80 מסעדות בכל רחבי הארץ

חומרים לשש מנות
2 ק"ג בטטה
350 גר' כרישה
350 גר' סלרי אמריקאי
350 גר' בצל
1.5 ליטר ציר מרק עוף
קורט מלח
קורט פלפל לבן
מעט שמן זית
שמנת חמוצה
שמיר


אופן ההכנה
לחתוך את הבצל, הכרישה והסלרי האמריקאי (ללא עלים) לחתיכות קטנות.

לצקת מעט שמן זית, להכניס את הבצל ולטגן עד לצבע זהוב.

להוסיף את הכרישה והסלרי האמריקאי. לאחר מכן להוסיף את הבטטה לאחר שחתכנו לחתיכות קטנות. להוסיף את ציר מרק העוף.

לבשל בערך כ – 30 דקות, לאחר שמוכן להוסיף קורט פלפל לבן ומלח.

לטחון הכל במיקסר.

אופן ההגשה לצקת לקערות הגשה, לקשט עם מעט שמנת חמוצה ושמיר קצוץ.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר