מרק בצל

חומרים:100 גרם חמאה2 ליטר בצל פרוס לרצועות "חצי אמינסה", פרוס דק1 כף עלי טימין, קצוץ דק מאד1 כוס יין לבן2 ליטר מיםכף מחית ציר בקרפלפל לבן, מלח, מעט סוכראופן ההכנה:לחמם את החמאה עד שהיא חומה(לא שחורה).להכניס לתוכה את הבצל והטימין הקצוץ.לבשל עד שהבצל רך וחום.להוסיף את היין ולערבב היטב.לגרד את התחתית. לצמצם את כל היין.להוסיף את המים ולאחר שמגיע לרתיחה להוסיף את אבקת המרק.לבשל כ-20 דקות נוספות ולתקן טעמים. במקרה שמשתמשים ביין בישול מתוק צריך פחות סוכר. הסוכר רק צריך לאזן את חמיצות היין.רשת קפה גרג מציעה מרקים עשירים במגוון טעמים וניחוחות מתוך התפריט החדש לחורף 2011.מנות המרק מוגשות ברשת קפה גרג בתוספת סלט ולחם. מחיר מנת מרק היום: 32 ₪

חומרים:
100 גרם חמאה
2 ליטר בצל פרוס לרצועות "חצי אמינסה", פרוס דק
1 כף עלי טימין, קצוץ דק מאד
1 כוס יין לבן
2 ליטר מים
כף מחית ציר בקר
פלפל לבן, מלח, מעט סוכר

אופן ההכנה:
לחמם את החמאה עד שהיא חומה(לא שחורה).
להכניס לתוכה את הבצל והטימין הקצוץ.
לבשל עד שהבצל רך וחום.
להוסיף את היין ולערבב היטב.
לגרד את התחתית. לצמצם את כל היין.
להוסיף את המים ולאחר שמגיע לרתיחה להוסיף את אבקת המרק.
לבשל כ-20 דקות נוספות ולתקן טעמים.
במקרה שמשתמשים ביין בישול מתוק צריך פחות סוכר.
הסוכר רק צריך לאזן את חמיצות היין.

רשת קפה גרג מציעה מרקים עשירים במגוון טעמים וניחוחות מתוך התפריט החדש לחורף 2011.
מנות המרק מוגשות ברשת קפה גרג בתוספת סלט ולחם. מחיר מנת מרק היום: 32 ₪

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר