fbpx

מרק בריאות מירקות כתומים

מרכיבים:4 בטטות4 גזריםדלעת3 תפו"א2 בצלים גדולים קצוצים3 שיני שום קצוצותכף שמן סויהאגוז מוסקטפלפל אנגליפלפל שחור גרוס דקמלח גסמים או ציר מרק אופן ההכנה:מטגנים את הבצל עד שהוא מעט שחום.מוסיפים את כל הירקות.מערבבים היטב ומוסיפים את השום ואת ציר הנוזלים.מביאים לרתיחה.מוסיפים את כל תבליני הטעם ללא מלח.מנמיכים את האש ונותנים להתבשל עד לריכוך הירקות.ברגע שהירקות מוכנים ורכים, יש לטחון את המרק.צילום אסף לוי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים:
4 בטטות
4 גזרים
דלעת
3 תפו"א
2 בצלים גדולים קצוצים
3 שיני שום קצוצות
כף שמן סויה
אגוז מוסקט
פלפל אנגלי
פלפל שחור גרוס דק
מלח גס
מים או ציר מרק

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד שהוא מעט שחום.
מוסיפים את כל הירקות.
מערבבים היטב ומוסיפים את השום ואת ציר הנוזלים.
מביאים לרתיחה.
מוסיפים את כל תבליני הטעם ללא מלח.
מנמיכים את האש ונותנים להתבשל עד לריכוך הירקות.
ברגע שהירקות מוכנים ורכים, יש לטחון את המרק.

צילום אסף לוי

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר