חומרים
1 כוס כרישה חתוכה לטבעות
3 כוסות ארטישוק ירושלמי חתוך לקוביות
2 בצלים בינוניים חתוכים לטבעות
1 ליטר מרק עוף מוכן
1 כוס שמנת מתוקה
100 גרם חמאה
מלח, פלפל שחור גרוס
טבסקו – 10 טיפות
אופן ההכנה
1. לטגן את טבעות הבצל בסיר שטוח ולהוציאן החוצה.
2. לאדות את הכרישה והארטישוק באותו סיר.
3. לצקת את מרק העוף על הירקות ולבשל כ- 15 דקות.
4. להוסיף את השמנת והתבלינים ולבשל כ- 5 דקות.
5. לפני הגשת הסיר לשולחן להניח את הבצלים המטוגנים על המרק.