fbpx

מרק חורפי

חומרים1 כוס כרישה חתוכה לטבעות3 כוסות ארטישוק ירושלמי חתוך לקוביות2 בצלים בינוניים חתוכים לטבעות1 ליטר מרק עוף מוכן1 כוס שמנת מתוקה100 גרם חמאהמלח, פלפל שחור גרוסטבסקו – 10 טיפותאופן ההכנה1. לטגן את טבעות הבצל בסיר שטוח ולהוציאן החוצה.2. לאדות את הכרישה והארטישוק באותו סיר.3. לצקת את מרק העוף על הירקות ולבשל כ- 15 דקות.4. להוסיף את השמנת והתבלינים ולבשל כ- 5 דקות.5. לפני הגשת הסיר לשולחן להניח את הבצלים המטוגנים על המרק.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
1 כוס כרישה חתוכה לטבעות
3 כוסות ארטישוק ירושלמי חתוך לקוביות
2 בצלים בינוניים חתוכים לטבעות
1 ליטר מרק עוף מוכן
1 כוס שמנת מתוקה
100 גרם חמאה
מלח, פלפל שחור גרוס
טבסקו – 10 טיפות

אופן ההכנה
1. לטגן את טבעות הבצל בסיר שטוח ולהוציאן החוצה.

2. לאדות את הכרישה והארטישוק באותו סיר.

3. לצקת את מרק העוף על הירקות ולבשל כ- 15 דקות.

4. להוסיף את השמנת והתבלינים ולבשל כ- 5 דקות.

5. לפני הגשת הסיר לשולחן להניח את הבצלים המטוגנים על המרק.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר