מרק חורפי

 

חומרים
1 כוס כרישה חתוכה לטבעות
3 כוסות ארטישוק ירושלמי חתוך לקוביות
2 בצלים בינוניים חתוכים לטבעות
1 ליטר מרק עוף מוכן
1 כוס שמנת מתוקה
100 גרם חמאה
מלח, פלפל שחור גרוס
טבסקו – 10 טיפות

אופן ההכנה
1. לטגן את טבעות הבצל בסיר שטוח ולהוציאן החוצה.

2. לאדות את הכרישה והארטישוק באותו סיר.

3. לצקת את מרק העוף על הירקות ולבשל כ- 15 דקות.

4. להוסיף את השמנת והתבלינים ולבשל כ- 5 דקות.

5. לפני הגשת הסיר לשולחן להניח את הבצלים המטוגנים על המרק.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה