מרק טום פירות ים

המרכיבים200 גרם שרימפס200 גרם מולים מקורצפים200 גרם גופי קלמארי חתוכים לטבעות100 גרם ראשי קלמארי4 בצלים פרוסים לרצועות400 גרם פטריות שמפיניון חצויות250 גרם פטריות יער קרועות2 בצל ירוק קצוץ10 פיסות שורש גלנגל30 עלי קפיר ליים1 גבעול למון גראס טרי ללא עלים10 גבעולי כוסברה18 עגבניות שרי חצויות20 כפות רוטב מי דגיםלימון סחוט פלפל חריף יבש כתוש3 ליטר מים200 מ"ל חלב קוקוסאופן ההכנהמרתיחים במשך כרבע שעה את השורשים: הגלנגל, הלמון גראס הקפיר ליים.מוסיפים בצל ופטריות יער, עגבניות, רוטב דגים, לימון ופלפל ומבשלים במשך 4-5 דקות.מוסיפים שמפיניון ובצל ירוק חתוך גס לבישול של עוד כדקה.מוסיפים את חלב הקוקוס ומנמיכים את האש לבישול של דקה נוספת.מוסיפים את פירות הים, מכבים את האש, ונותנים להם להתאדות למשך דקה נוספת. מפזרים כוסברה קצוצה מעל.

המרכיבים
200 גרם שרימפס
200 גרם מולים מקורצפים
200 גרם גופי קלמארי חתוכים לטבעות
100 גרם ראשי קלמארי
4 בצלים פרוסים לרצועות
400 גרם פטריות שמפיניון חצויות
250 גרם פטריות יער קרועות
2 בצל ירוק קצוץ
10 פיסות שורש גלנגל
30 עלי קפיר ליים
1 גבעול למון גראס טרי ללא עלים
10 גבעולי כוסברה
18 עגבניות שרי חצויות
20 כפות רוטב מי דגים
לימון סחוט
פלפל חריף יבש כתוש
3 ליטר מים
200 מ"ל חלב קוקוס

אופן ההכנה
מרתיחים במשך כרבע שעה את השורשים: הגלנגל, הלמון גראס הקפיר ליים.

מוסיפים בצל ופטריות יער, עגבניות, רוטב דגים, לימון ופלפל ומבשלים במשך 4-5 דקות.

מוסיפים שמפיניון ובצל ירוק חתוך גס לבישול של עוד כדקה.

מוסיפים את חלב הקוקוס ומנמיכים את האש לבישול של דקה נוספת.

מוסיפים את פירות הים, מכבים את האש, ונותנים להם להתאדות למשך דקה נוספת.

מפזרים כוסברה קצוצה מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר