מרכיבים לשני סועדים
100 גרם פרגית נקי וקצוץ דק דק (כמו טחון גס)
70 גרם טופו חתוך לקוביות
50 גר' אטריות שעועית שקופה (להשרות במים שעתיים לפני)
2 מניפות פטריות יער
8 יחידות פטריות שמפיניון חתוכות לחצי
שני פרחי כרובית מפורקות לפרחים קטנים
גבעול סלרי אמריקאי חתוך לרצועות דקות
3 עלי כרוב סיני חתוך גס
4 גבעולי בצל ירוק קצוץ דק
4 גבעולי כוסברה קצוץ דק
שתי שיני שום מטוגנות עד השחמה עדינה
סויה בהירה
1 וחצי ליטר ציר עוף צח
אופן ההכנה
מרתיחים את ציר המרק. מוסיפים את החומרים למעט הכרוב הסיני, העוף הקצוץ הכוסברה והשום.
מבשלים 4 דקות בלבד.
מוסיפים את העוף למשך שתי דקות בישול.
מוסיפים את הכרוב הסיני לחצי דקה נוספת.
מוסיפים את האטריות למשך דקה של בישול.
מגישים בצלחת. זורים מעל את הכוסברה והבצל הירוק יחדיו.
מזליפים מעט סויה בהירה ומתבלים עם מעט מלח לפי הטעם.