fbpx

מרק עגבניות איטלקי קר

חומרים5 עגבניות גדולות וקלופות1 כוס מיץ עגבניות 1 מלפפון גדולאחד וחצי מלפפון חמוץ במלח 8 טיפות טבסקו2 כפיות מלחכפית פלפל לבן טחון 1 בצל בינוני קלוף 4 כפות שמן זית 1 כף חומץ בלסמי חופן פיטרוזליה אופן ההכנהאת כל החומרים מעבדים במעבד מזון עד מירקם אחיד. מצננים ומגישים. ניתן לסננן עד לקבלת מרקם עדין יותר.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
5 עגבניות גדולות וקלופות
1 כוס מיץ עגבניות
1 מלפפון גדול
אחד וחצי מלפפון חמוץ במלח
8 טיפות טבסקו
2 כפיות מלח
כפית פלפל לבן טחון
1 בצל בינוני קלוף
4 כפות שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
חופן פיטרוזליה

אופן ההכנה
את כל החומרים מעבדים במעבד מזון עד מירקם אחיד. מצננים ומגישים.

ניתן לסננן עד לקבלת מרקם עדין יותר.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר