fbpx

מרק עגבניות ומסקרפונה בקישוט עירית

החומרים:2 בצלים בינוניים קצוצים2 שיני שום50 גר' חמאהקופסא של עגבניות שלמות מקולפות1.5 ליטר מיץ עגבניות2-3 עלי דפנה250 גר' גבינת מסקרפונהמלח, פלפל גרוס טריטבסקו (לטעם חריף במיוחד)אופן ההכנה:להמיס את החמאה ולאדות את הבצל והשום עד שיתרככו כ- 7 דקות. להוסיף את העגבניות הקלופות (כולל המיץ), מיץ העגבניות ועלי הדפנה. להנמיך את האש ולבשל עוד כ- 20 דקות.להסיר מהאש ולצנן את המרק. להעביר את העגבניות והבצל באמצעות כף מחוררת למעבד מזון. להוסיף את הגבינה ולטחון עד קבלת מחית חלקה. להחזיר את התערובת לסיר ולחמם שוב את המרק אך לא להרתיח. לתבל במלח ופלפל. ניתן לתבל בטיפות של טבסקו לפי הטעם. לקישוט המרק לפזר עירית קצוצה מעל. לגיוון ניתן להגיש את המרק בתוך קעריות לחם או לחמניות. הראל אזיקרי שף – מטבח בוטיק 050-9107149www.harelchef.co.il, [email protected]
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים:
2 בצלים בינוניים קצוצים
2 שיני שום
50 גר' חמאה
קופסא של עגבניות שלמות מקולפות
1.5 ליטר מיץ עגבניות
2-3 עלי דפנה
250 גר' גבינת מסקרפונה
מלח, פלפל גרוס טרי
טבסקו (לטעם חריף במיוחד)

אופן ההכנה:
להמיס את החמאה ולאדות את הבצל והשום עד שיתרככו כ- 7 דקות.
להוסיף את העגבניות הקלופות (כולל המיץ), מיץ העגבניות ועלי הדפנה.
להנמיך את האש ולבשל עוד כ- 20 דקות.
להסיר מהאש ולצנן את המרק.
להעביר את העגבניות והבצל באמצעות כף מחוררת למעבד מזון. להוסיף את הגבינה ולטחון עד קבלת מחית חלקה.
להחזיר את התערובת לסיר ולחמם שוב את המרק אך לא להרתיח.
לתבל במלח ופלפל. ניתן לתבל בטיפות של טבסקו לפי הטעם.
לקישוט המרק לפזר עירית קצוצה מעל.

לגיוון ניתן להגיש את המרק בתוך קעריות לחם או לחמניות.


הראל אזיקרי שף – מטבח בוטיק
050-9107149
www.harelchef.co.il, [email protected]

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר