מרק עגבניות חורפי בניחוח ריחן

מצרכים: 2 בצלים בינוניים קצוצים 5 עגבניות אדומות טריות כוס אורז בסמטי מעולה מבושל מראש3 כפות רסק עגבניותשום פלפל שחור, מלח, סוכרשמן זית מובחרבזיליקום טריאופן ההכנה: מכינים עגבניות קונקסה (קלופות וללא חרצנים).מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד להשחמה עדינה. מוסיפים את העגבניות לטיגון ואת השום והתבלינים לפי הטעם. מאזנים את חמיצות העגבניות בעזרת הסוכר ומטגנים מספר דקות. מוסיפים נוזלים, מביאים לרתיחה, מוסיפים את הרסק ומכסים. כ-10 דקות לפני ההגשה מוסיפים את האורז והבזיליקום חתוך לרצועות דקיקות.

מצרכים:
2 בצלים בינוניים קצוצים
5 עגבניות אדומות טריות
כוס אורז בסמטי מעולה מבושל מראש
3 כפות רסק עגבניות
שום
פלפל שחור, מלח, סוכר
שמן זית מובחר
בזיליקום טרי

אופן ההכנה:
מכינים עגבניות קונקסה (קלופות וללא חרצנים).
מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד להשחמה עדינה.
מוסיפים את העגבניות לטיגון ואת השום והתבלינים לפי הטעם.
מאזנים את חמיצות העגבניות בעזרת הסוכר ומטגנים מספר דקות.
מוסיפים נוזלים, מביאים לרתיחה, מוסיפים את הרסק ומכסים.
כ-10 דקות לפני ההגשה מוסיפים את האורז והבזיליקום חתוך לרצועות דקיקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר