מרק עגבניות ללא בישול

השף אייל פינקלשטיין - מנהל קהילת "מבשלים ואופים איטליה" ויועץ קולינרי לחברת DAVO, מציע יחד עם יצרנית מערבלי המזון השבדית DAVO מתכון למרק עשיר מספיק גם כדי לשמש כרוטב. בעגבנייה בשלה יש כמות גבוהה יחסית של נוגד החמצון ליקופן שנחשב כמסייע במניעת סרטן

מפרידים את בשר העגבניות מהקליפה ומהזרעים - קצת עבודה נוספת אך שווה את הטעם הטרי והמתוק של העגבניות במרק

מצרכים

½ כוס שמן זית כתית

6 עגבניות מגורדות
1 כף חמאת אגוזים
½ שן שום
1 כוס עלי ריחן טרי (בזיליקום)
½ כפית תבלין עשבי תיבול בסגנון איטלקי
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

מפרידים את בשר העגבניות מהקליפה ומהזרעים

(קצת עבודה נוספת אך שווה את הטעם הטרי והמתוק של העגבניות במרק).

מכניסים את כל המצרכים לבלנדר.

מפעילים במהירות גבוהה כ-3.5 עד 4 דקות ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה