מרק אפונה ללא בישול

השף אייל פינקלשטיין – מנהל קהילת "מבשלים ואופים איטליה" ויועץ קולינרי לחברת DAVO, מציע עם יצרנית מערבלי המזון השבדית DAVO מתכון לארוחה מהירה, טעימה ומזינה. האפונה עשירה בסיבים תזונתיים, חלבון צמחי, אשלגן, סידן ובטא קרוטן

מצרכים

1 כוס מים
מיץ מלימון אחד
3 כוסות אפונה קפואה (מופשרת)
1 כוס עלים ירוקים (תרד, חסה או כרוב מתאימים לכך)
½ תפוח
1 אבוקדו
1 כפית בצל מיובש
קורט מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

מכניסים את המצרכים לבלנדר.

מפעילים אותו במהירות גבוהה במשך כ-60 שניות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר