מרק עגבניות עם אורז

רשת קפה גרג מציעה מתכון להכנת מרק עגבניות עם אורז לימים הקרים של החורף. הכמויות מיועדות לכ-7 סועדים

לטגן את ירקות השורש בשמן מעורב עם השום. להוסיף את יתרת הרכיבים פרט לאורז. צילום אסף לב
לטגן את ירקות השורש בשמן מעורב עם השום. להוסיף את יתרת הרכיבים פרט לאורז. צילום אסף לב

חומרים

1 בצל גדול קצוץ דק

1 גבעול גדול של סלרי אמריקאי – קצוץ

1 גזר גדול מקולף וקצוץ דק

1/2 כף מטבח שום כתוש

1  קופסת עגבניות תמר מקולפות – מרוסקות

2 ליטר מים

40 גרם אבקת מרק עגבניות

אבקת מרק עוף – לפי הטעם

מלח, סוכר, פלפל שחור גרוס

100 גרם אורז (רצוי לבשל לפני שילובו במרק)

אופן ההכנה

לטגן את ירקות השורש בשמן מעורב עם השום.

להוסיף את יתרת הרכיבים פרט לאורז.

לבשל כחצי שעה תוך ערבוב.

לתקן טעמים.

לקראת סוף הבישול להוסיף את האורז.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה