מרק עגבניות

מתחילים בטיגון עדין של קוביות העגבניות, הבצל והשום. צילום אסף לב
מתחילים בטיגון עדין של קוביות העגבניות, הבצל והשום. צילום אסף לב

רכיבים ל-6 אנשים

50 גרם בצל סגול

2 עגבניות טריות בשלות חתוכות לקוביות גסות

1 קופסת שימורים של עגבניות תמר מרוסקות (500 גרם)

½ חצי כוס אורז

½ חצי ליטר מים

3 שיני שום

1 כפית סוכר

מלח, פלפל שאטה

אופן ההכנה

מתחילים בטיגון עדין של קוביות העגבניות, הבצל והשום.

לאחר 7 דקות בערך מוסיפים את שאר הרכיבים – למעט האורז.

מבשלים 25 דקות.

טוחנים בפולסים.

מוסיפים את האורז ומבשלים עוד 15 דקות.

מתקנים תיבול (במלח בלבד) ומכבים את האש.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה