מרק עדשים כפרי

חומרים:1/2 ק"ג בשר שריר בקר, נקי מגידים וחתוך לקוביות 5X3 ס"מ1/2 ק"ג עצמות מח בקר, צלויות בתנור חם מאוד כשעה3 גרם בצל לבן, חתוך לקוביות גסות1/4 ק"ג עדשים ירוקות/חומות1/4 כוס שמן זית2 ליטר מים (להוסיף לפי הסמיכות)מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעםאופן ההכנה:בסיר נירוסטה, מחממים היטב את השמן, וצורבים את הבשר מכל הצדדים.  מוסיפים את המים ומרתיחים. כשהמים מקציפים, מנמיכים את האש ומנקים את הקצף.  מוסיפים את הבצל ועצמות המח ומתבלים במלח ופלפל. ממשיכים לבשל במשך כשעה וחצי-שעתיים. כשהבשר רך, מוסיפים את העדשים וממשיכים לבשל עד שהן מתרככות. מגישים חם. המתכון הועבר ע"י אתר rest.co.il

חומרים:
1/2 ק"ג בשר שריר בקר, נקי מגידים וחתוך לקוביות 5X3 ס"מ
1/2 ק"ג עצמות מח בקר, צלויות בתנור חם מאוד כשעה
3 גרם בצל לבן, חתוך לקוביות גסות
1/4 ק"ג עדשים ירוקות/חומות
1/4 כוס שמן זית
2 ליטר מים (להוסיף לפי הסמיכות)
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:
בסיר נירוסטה, מחממים היטב את השמן, וצורבים את הבשר מכל הצדדים. 
מוסיפים את המים ומרתיחים. כשהמים מקציפים, מנמיכים את האש ומנקים את הקצף. 
מוסיפים את הבצל ועצמות המח ומתבלים במלח ופלפל. ממשיכים לבשל במשך כשעה וחצי-שעתיים.
כשהבשר רך, מוסיפים את העדשים וממשיכים לבשל עד שהן מתרככות. מגישים חם.

המתכון הועבר ע"י אתר rest.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר