מרק עדשים כתומות

מוסיפים את המים והעדשים ומבשלים 30 דקות. צילום אלעד גוטמן
רשת קפה גרג מציעה מתכון למרק חם טעים ומזין לימי החורף הקרים

רכיבים ל-6 אנשים

250 גרם תפו"א חתוך לקוביות גסות

100 גרם בצל סגול  חתוך גס

150 גרם גזר  חתוך גס

3 שיני שום

150 גרם עדשים כתומות

1 ו- ½ ליטר מים

מלח וכמון

אופן ההכנה

מתחילים עם טיגון קל של הבצל.

לאחר 4 דקות מוסיפים את תפו"א, השום והגזר ל- 3 דקות נוספות.

מוסיפים את המים והעדשים ומבשלים 30 דקות.

מתבלים במלח וכמון (בכמה שלבים).

טוחנים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר