מרק עדשים כתומות

רשת קפה גרג מציעה מתכון למרק חם טעים ומזין לימי החורף הקרים

מוסיפים את המים והעדשים ומבשלים 30 דקות. צילום אלעד גוטמן
מוסיפים את המים והעדשים ומבשלים 30 דקות. צילום אלעד גוטמן

רכיבים ל-6 אנשים

250 גרם תפו"א חתוך לקוביות גסות

100 גרם בצל סגול  חתוך גס

150 גרם גזר  חתוך גס

3 שיני שום

150 גרם עדשים כתומות

1 ו- ½ ליטר מים

מלח וכמון

אופן ההכנה

מתחילים עם טיגון קל של הבצל.

לאחר 4 דקות מוסיפים את תפו"א, השום והגזר ל- 3 דקות נוספות.

מוסיפים את המים והעדשים ומבשלים 30 דקות.

מתבלים במלח וכמון (בכמה שלבים).

טוחנים ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה