מרק פטריות עשיר עם בצל ותימין

טוחנים את הפטריות בבלנדר מוט, מוסיפים שמנת ובוחשים ומגישים בתוספת קרוטונים. צילום הדס ניצן
השדה מוצרים אורגניים מציעים מתכון למרק פטריות ביתי קל להכנה וטעים בעונה בה הפטריות שמלוקטות אחרי הגשם תורמות להעשרת תבשילים חורפיים מחממים

מצרכים

1 חבילת פטריות שמפיניון טריות קצוצות

1 חבילת פטריות פורטבלו טריות קצוצות

¼ כוס שמן זית

2 בצלים גדולים קצוצים

3 שיני שום כתושות

2 עלי דפנה

1 גבעול תימין

מלח ופלפל

1 מכל שמנת לבישול

קרוטונים אורגניים מקמח מלא

אופן ההכנה

מחממים סיר ויוצקים אליו את שמן הזית.

מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומטגנים עד השחמה קלה.

מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש גבוהה במשך 2 דקות.

מוסיפים לסיר שום, תבלינים, 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.

מבשלים על אש נמוכה 30 דקות.

טוחנים את הפטריות בבלנדר מוט, מוסיפים שמנת ובוחשים.

מגישים בתוספת קרוטונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר