מצרכים
1 חבילת פטריות שמפיניון טריות קצוצות
1 חבילת פטריות פורטבלו טריות קצוצות
¼ כוס שמן זית
2 בצלים גדולים קצוצים
3 שיני שום כתושות
2 עלי דפנה
1 גבעול תימין
מלח ופלפל
1 מכל שמנת לבישול
קרוטונים אורגניים מקמח מלא
אופן ההכנה
מחממים סיר ויוצקים אליו את שמן הזית.
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומטגנים עד השחמה קלה.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש גבוהה במשך 2 דקות.
מוסיפים לסיר שום, תבלינים, 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש נמוכה 30 דקות.
טוחנים את הפטריות בבלנדר מוט, מוסיפים שמנת ובוחשים.
מגישים בתוספת קרוטונים.