מרק שורשים לבנים עם שמן כמהין ועירית

חומרים:2 בצלים קצוצים 2 כרישות קצוצות2 שיני שום 1 ק"ג תערובת של ארטישוק ירושלמי קלוף, לפתות קלופות, תפוחי אדמה ראטה, שורשי פטרוזיליה וגזרים לבנים צרור תימין טרי חמאה, שמן זית מלח, פלפל שחור גרוס מים/ציר ירקות/עוף עירית קצוצהשמן כמהין אופן ההכנה:מטגנים בחמאה ושמן זית, בצל ושום עד לשקיפות וריכוך. מוסיפים את השורשים ואת התימין. מוסיפים מים או ציר ירקות/עוף רק עד לכיסוי. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס. מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה על אש קטנה עד להתרככות הירקות. טוחנים במעבד מזון למרקם חלק. מתקנים תיבול. מסננים אם רוצים למרקם קטיפתי. מגישים עם כף שמן כמהין ועירית קצוצה.

חומרים:
2 בצלים קצוצים
2 כרישות קצוצות
2 שיני שום
1 ק"ג תערובת של ארטישוק ירושלמי קלוף, לפתות קלופות, תפוחי אדמה ראטה, שורשי פטרוזיליה וגזרים לבנים
צרור תימין טרי
חמאה, שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
מים/ציר ירקות/עוף
עירית קצוצה
שמן כמהין

אופן ההכנה:
מטגנים בחמאה ושמן זית, בצל ושום עד לשקיפות וריכוך.
מוסיפים את השורשים ואת התימין.
מוסיפים מים או ציר ירקות/עוף רק עד לכיסוי.
מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס. מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה על אש קטנה עד להתרככות הירקות.
טוחנים במעבד מזון למרקם חלק.
מתקנים תיבול.
מסננים אם רוצים למרקם קטיפתי.
מגישים עם כף שמן כמהין ועירית קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר