משקה תבלינים

נטע סופר, נטע בשביל השוקולד

חומרים לארבעה אנשים:
2 מיכלי שמנת מתוקה
4 מקלות קינמון
2 כוכבי אניס (ניתן להשיג בחנות טבע או תבלינים)
1 מקל וניל חצוי לאורכו
200 גרם שוקולד לבן
קמצוץ מלח
אבקת נוגט (לא חובה)

אופן ההכנה:
מכניסים לסיר את השמנת, קינמון, כוכבי אניס, מקל וניל והמלח.
תוך כדי ערבוב מתמיד מביאים עד לסף רתיחה ומסירים מהכיריים.
מכסים ומשהים כ- 10 דקות למיזוג הטעמים.
לאחר שהמתנו כ- 10 דקות למיזוג הטעמים מביאים שוב לסף רתיחה, מסננים ומוזגים על השוקולד בקערה נפרדת. כך בעצם נמס השוקולד ומקבל את כול הטעמים.
מערבבים עד להמסה של השוקולד.
יוצקים לספלונים ומקשטים במעט אבקת נוגט.
ניתן להוסיף כוסית ברנדי איכותי.
לתיבול חריף: במקום מקל וניל ניתן להוסיף קמצוץ עד 1/2 כפית צ'ילי יבש.

נטע בשביל השוקולד
רח' העצמאות 40, בניין טופ רסקו, יהוד
טל. 5361977-03
www.chocolata.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר