מצרכים
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר
200 גרם קמח מלא
5 גרם שמרים
2 גרם מלח ים
2 גרם וניל
5 גרם קורנפלור מומסים עם 75 מ"ל מים
לקישוט
100 גרם שוקולד
מלח גס
אופן ההכנה
ערבבו את החמאה עם הסוכר במיקסר עד קבלת תערובת חלקה.
הוסיפו את שאר הרכיבים היבשים לאט לאט ובסוף את הקורנפלור עם המים.
אחרי ערבוב טוב שימו את התערובת בשקית זילוף והתחילו לזלף את התערובת בצורת עוגיות מעל נייר אפייה.
אפו בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות עד שהקצוות משחימים.
הוציאו מהתנור לקירור.
המיסו שוקולד בסיר אדים לקישוט העוגיות וטבלו את העוגיות עד למחציתן.
סדרו את העוגיות על נייר האפייה ופזרו מלח גס מעליהן.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של Teka