מתוק ומלוח: עוגיות שוקולד ומלח גס

מחלקת התזונה של מותג Teka מציעה מתכון שמאחד בעוגייה אחת מלח גס ושוקולד צי'פס. התוצאה שילוב קרנצ'י של מליחות ומתיקות שלא תפסיקו לזלול. והכל רק בכמה דקות של הכנה

המיסו שוקולד בסיר אדים לקישוט העוגיות וטבלו את העוגיות עד למחציתן. סדרו את העוגיות על נייר האפייה ופזרו מלח גס מעליהן
המיסו שוקולד בסיר אדים לקישוט העוגיות וטבלו את העוגיות עד למחציתן. סדרו את העוגיות על נייר האפייה ופזרו מלח גס מעליהן

מצרכים

100 גרם חמאה

100 גרם סוכר

200 גרם קמח מלא

5 גרם שמרים

2 גרם מלח ים

2 גרם וניל

5 גרם קורנפלור מומסים עם 75 מ"ל מים

לקישוט

100 גרם שוקולד

מלח גס

אופן ההכנה

ערבבו את החמאה עם הסוכר במיקסר עד קבלת תערובת חלקה.

הוסיפו את שאר הרכיבים היבשים לאט לאט ובסוף את הקורנפלור עם המים.

אחרי ערבוב טוב שימו את התערובת בשקית זילוף והתחילו לזלף את התערובת בצורת עוגיות מעל נייר אפייה.

אפו בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות עד שהקצוות משחימים.

הוציאו מהתנור לקירור.

המיסו שוקולד בסיר אדים לקישוט העוגיות וטבלו את העוגיות עד למחציתן.

סדרו את העוגיות על נייר האפייה ופזרו מלח גס מעליהן.

מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של Teka

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה