רכיבים
85 גרם קקאו טהור
250 גרם קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
250 גרם סוכר
2 כפיות תמצית וניל
4 ביצים גדולות
אבקת סוכר
אופן ההכנה
ערבבו בקערה את כל החומרים היבשים:
קקאו, קמח, אבקת אפיה, מלח וסוכר.
בקערה אחרת ערבבו חמאה, תמצית וניל וביצים.
הוסיפו את התערובת היבשה לתערובת הרטובה בהדרגה תוך ערבוב – למניעת גושים, עד קבלת תערובת אחידה.
צננו במקרר למשך שעה לפחות – עדיף לחכות לילה שלם.
חממו תנור מראש ל- 200 מעלות צלזיוס.
עצבו כדורים קטנים.
הניחו אותם במגש תנור עם נייר אפייה – השאירו מספיק מקום בין כדור לכדור.
אפו 10 דקות.
הוציאו מהתנור והניחו את העוגיות בתוך רשת קירור.
לאחר צינון פזרו אבקת סוכר למראה מושלג.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה