מתכונים כריכים יצירתיים לבית הספר

 

רולים סושי לחם במילוי חמאת בוטנים וריבת תותים
3 דקות הכנה
מצרכים:
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, ללא הקרום
3 כפות SKIPPY חמאת בוטנים
2 כפות ריבת תותים

אופן ההכנה:
מניחים את פרוסות הלחם על קרש חיתוך.
מסירים את הקרום.
מורחים שכבת חמאת בוטנים ומעל שכבה דקה של ריבה.
מגלגלים לרול.
חותכים כל פרוסה מגולגלת לשני רולים.


טורטייה במילוי חמאת בוטנים, בננות, תותים וגרנולה

5 דקות הכנה
מצרכים:
טורטייה מוכנה מקמח מלא (נמכרת בסופרים)
3 כפות סקיפי חמאת בוטנים צ'אנקית עם שברי בוטנים
בננה פרוסה לעיגולים דקים
4 תותי שדה גדולים פרוסים דק
2 כפות גרנולה

אופן ההכנה:

מורחים חמאת בוטנים סקיפי על טורטייה.
מסדרים מעל את פרוסות בננה, עליה את התותים ולבסוף מפזרים גרנולה.
מגלגלים לרול וחוצים לשניים.
עוטפים כל רול במפית.


רול פנקייק שיבולת שועל במילוי חמאת בוטנים ובננה

15 דקות הכנה
מצרכים לכ-10 פנקייקים (ניתן לשמור את הבלילה במקרר לשלושה ימים):
1 ביצה
מיכל יוגורט 0% שומן
חמאה מומסת
שליש כוס חלב או שמנת מתוקה
כוס שיבולת שועל (קוואקר)
חצי כוס קמח
חצי כפית אבקת אפייה
קורט מלח
כף סילאן

למילוי:
ממרח SKIPPY חמאת בוטנים
1 בננה
מייפל

אופן הכנת הפנקייקס:

טורפים את הביצה, אליה מוסיפים יוגורט, חלב או שמנת והחמאה המומסת.
טורפים היטב.
מוסיפים את הקמח, שיבולת השועל, אבקת אפייה, סילאן ומלח.
מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
מניחים בצד ל- 10 דקות.
ממיסים מעט חמאה לטיגון במחבת על אש בינונית.
יוצקים כשתי כפות של בלילה לכל פנקייק.
מטגנים כ-3 דקות עד שמתחילות להיווצר בועות אוויר על הפנקייק.
הופכים לצד השני ומטגנים כדקה.
בזמן הטיגון, יש להוסיף מדי פעם חמאה כדי שהפנקייקס לא יידבקו.

הכנת הרול:
מורחים על פנקייק ממרח SKIPPY חמאת בוטנים.
מניחים בננה שלמה במרכז הפנקייק.
מגלגלים לרול ופורסים לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
אפשר להוסיף מייפל, לא חובה.

משולשי סנדוויץ חיטה מלאה עם בננה, קינמון וחמאת בוטנים
מצרכים:
2 פרוסות לחם חיטה מלאה
2 כפות ממרח SKIPPY חמאת בוטנים
1 בננה בשלה גדולה, פרוסה לפרוסות
קורט קינמון טחון
2 כפות פתיתי קוקוס קלוי
מעט חמאה

אופן ההכנה:
מורחים על 2 פרוסת לחם חמאת בוטנים סקיפי באופן שווה.
מניחים מעל פרוסה מרוחה אחת פרוסות בננה.
מפזרים מעט מאוד קינמון ומעט קוקוס.
מכסים בפרוסת לחם ומורחים מעט חמאה משני צדי הסנדוויץ'.
מניחים את הכריך על מחבת טפלון, על אש בינונית, כ- 4 דקות או עד להזהבה.
הופכים צד לדקה נוספת.
חוצים לשני משולשים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה