מתכוני הקוקטיילים הזוכים בחצי הגמר המקומי של תחרות בקרדי לגאסי 2018

הזוכים הם נדב אריאל – 223, אוראל לוי – אימפריאל קראפט קוקטייל בר, ואיירין בנימין - זאלמה

שלישיית חצי הגמר ב"קן הקוקייה" עם השופטות הבינלאומיות אליזבטה אוודוקימובה (רוסיה) ולורטה טוסקה (יוון). צילום אמיר יעקובי
שלישיית חצי הגמר ב"קן הקוקייה" עם השופטות הבינלאומיות אליזבטה אוודוקימובה (רוסיה) ולורטה טוסקה (יוון). צילום אמיר יעקובי

עשרה מתמודדים התחרו בחצי הגמר המקומי במטרה להגיע לגמר תחרות בקרדי לגאסי הישראלית שיתקיים באתונה בפברואר 2018. הזוכה בגמר המקומי באתונה יטוס לייצג את ישראל בתחרות בקרדי לגאסי העולמית במקסיקו במאי 2018 מול יותר מ- 40 מתמודדים מרחבי העולם, בה הזוכה יוכתר כשגריר בקרדי העולמי.

(צילום אמיר יעקובי)
(צילום אמיר יעקובי)

איירין בנימין (זאלמה, באר שבע) –  BACK TO BASICS

רכיבים

60 מ"ל Bacardi Carta Blanca

30 מ"ל מיץ ליים טרי

20 מ"ל סירופ יין אדום ותפוזים

15 מ"ל מי חומוס

2 דאש ביטר ארומטי

קישוט

קליפת תפוז

כוס

קופ

אופן ההכנה

שקשוק

(צילום אמיר יעקובי)
(צילום אמיר יעקובי)

אוראל לוי (אימפריאל קראפט קוקטייל בר, תל אביב) –  RITUAL

רכיבים

45 מ"ל Bacardi 8

30 מ"ל אספרסו טרי

15 מ"ל אמארו איטלקי

15 מ"ל מיץ אננס

3 כפות קרם לוטוס

קישוט

אנגוסטורה ושברי פקאן

כוס

כוס קפה מחימר

אופן ההכנה

שקשוק וסינון עדין

(צילום אמיר יעקובי)
(צילום אמיר יעקובי)

נדב אריאל (223, תל אביב) –  FIRME

רכיבים

50 מ"ל Bacardi Carta Oro

30 מ"ל מיץ גויאבה

20 מ"ל מיץ ליים

20 מ"ל מי סוכר

2 דאש עראק

קישוט

קליפת ליים

כוס

הייבול

אופן ההכנה

שקשוק

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה