קוקטיילים חגיגיים על בסיס סדרת המבעבעים ספארקלינג באזז

מערבבים ומקשטים עם שיפוד פירות יער. צילום בן יוסטר
המבעבעים של יקב כרמל יכולים לשמש כבסיס לקוקטיילים מרעננים ולאירועים כמו הסילבסטר. לפניכם שלושה מתכונים: אפרסק או אגס, תפוח, פירות יער

RED BUZZ

רכיבים

ספארקלינג באזז קריניאנו (אדום)

פירות יער

30 מל' וודקה

30 מל' מיץ קרנברי

כוס שמפניה

אופן ההכנה

מוזגים את הרכיבים לכוס שמפניה

סוגרים עם ספארקלינג באזז קריניאנו

מערבבים ומקשטים עם שיפוד פירות יער.

מערבבים ומקשטים עם פלח אגס או אפרסק. צילום בן יוסטר
מערבבים ומקשטים עם פלח אגס או אפרסק. צילום בן יוסטר

BUZZ Bellini

רכיבים

ספארקלינג באזז קריניאנו (אדום)

אפרסק או אגס טרי

כוס מים

כוס שמפנייה

אופן ההכנה

מערבלים בבלנדר את האפרסקים עם מים.

מוזגים לכוס שמפניה.

סוגרים בבאזז קריניאנו.

מערבבים ומקשטים עם פלח אגס או אפרסק.

סוגרים בספארקלינג באזז מוסקטו. צילום בן יוסטר
סוגרים בספארקלינג באזז מוסקטו. צילום בן יוסטר

APPLE BUZZ

רכיבים

ספארקלינג באזז מוסקטו (לבן)

חצי תפוח ירוק

חופן עלי נענע

קרח

30 מל' וודקה

30 מל' מיץ לימון סחוט

כוס נמוכה

אופן ההכנה

מועכים את הנענע עם התפוח.

מוסיפים קרח.

מוזגים את הרכיבים לכוס נמוכה.

סוגרים בספארקלינג באזז מוסקטו.

מערבבים ומקשטים בפלח תפוח.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר