נשנושי הודו בבלילת בירה

לקראת חודש מונדיאל 2018 מציעה המועצה לענף הלול מתכון שישדרג את הצפייה במשחקי כדורגל בשילוב מתאים של בירה – נשנושי הודו בבלילת בירה ולצדם פרחי כרובית וברוקולי באותה בלילה

טובלים נתחי הודו בבלילה ומעבירים מיד לשמן החם לטיגון 3-4 דקות או עד הזהבה
טובלים נתחי הודו בבלילה ומעבירים מיד לשמן החם לטיגון 3-4 דקות או עד הזהבה

מצרכים

500 גרם חזה הודו חתוך לפיסות בגודל ביס

פרחי ברוקולי קטנים

פרחי כרובית קטנים

שמן לטיגון עמוק

לבלילה

4 ביצים

1 כוס בירה קרה

2 כוסות קמח תופח

1 כפית מלח

1 כפית פפריקה

להגשה

רוטב ברביקיו, מיונז, קטשופ

אופן ההכנה

מערבבים את חומרי הבלילה.

אם לא מטגנים מיד – שומרים במקרר.

מחממים שמן לטיגון עמוק.

טובלים 5 נתחי הודו בבלילה ומעבירים מיד לשמן החם.

מטגנים 3-4 דקות או עד הזהבה.

מוציאים למסננת או נייר סופג.

בכף מחוררת מנקים את משקעי הבלילה מהשמן וממשיכים הלאה.

לא מעמיסים כמות גדולה כדי שהשמן לא יתקרר בבת אחת.

באותו אופן מכינים גם את פרחי הכרובית והברוקולי.

הגשה

מגישים את הנשנושים עם הרטבים לצד בירה צוננת.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה