נתחי סטייק עם אננס ברוטב סאטה

מצרכים ל-4 מנות:סטייקים בקר במשקל כולל של 600 גרם חתוכים לקוביות1 כף שמן1 כף סויה כהה Taste of Asia1 פחית קוביות אננס (מסוננת מהנוזלים) Del Monte8 בצלים ירוקים חתוכים לאורך 3 ס"מ1/2 כוס בוטנים קלויים לא מומלחים כתושים5 כפות רוטב סאטה Taste of Asia (ניתן להוסיף לפי הטעם)2 כוסות אורז יסמין Taste of Asiaאופן ההכנה:מחממים שמן בווק ומקפיצים את הבשר על להבה גדולה.מוסיפים את רוטב הסאטה ואת רוטב הסויה הכהה.מערבבים ומבשלים במשך 3 דקות, אם יש צורך מוסיפים עוד רוטב סאטה.מוסיפים את האננס והבצל הירוק.מערבבים ומבשלים 2 דקות נוספות.מבשלים את האורז ב-4 כוסות מים בתוספת מלח בלבד.מפזרים על מנת הבשר את הבוטנים ומגישים על אורז היסמין המבושל."מזרח ומערב מזון" מציעה בינואר 2011 מגוון מוצרים במבצעים: רוטב מטבל לסושי ורוטב פלפל שחור 300 מ"ל ב-8.90 ₪, אורז יסמין 5 ק"ג ב-29.90 ₪, רוטב חמוץ מתוק 700 מ"ל ב-9.90 ₪. במבצע 1+1 מוצעים סאקה ושיכר שזיפים, תה ירוק ותה יסמין, קמח טמפורה, ועוד.מתכונים נוספים וכתובות הסניפים באתרטל' 1-599-500-960

מצרכים ל-4 מנות:
סטייקים בקר במשקל כולל של 600 גרם חתוכים לקוביות
1 כף שמן
1 כף סויה כהה Taste of Asia
1 פחית קוביות אננס (מסוננת מהנוזלים) Del Monte
8 בצלים ירוקים חתוכים לאורך 3 ס"מ
1/2 כוס בוטנים קלויים לא מומלחים כתושים
5 כפות רוטב סאטה Taste of Asia (ניתן להוסיף לפי הטעם)
2 כוסות אורז יסמין Taste of Asia

אופן ההכנה:
מחממים שמן בווק ומקפיצים את הבשר על להבה גדולה.
מוסיפים את רוטב הסאטה ואת רוטב הסויה הכהה.
מערבבים ומבשלים במשך 3 דקות, אם יש צורך מוסיפים עוד רוטב סאטה.
מוסיפים את האננס והבצל הירוק.
מערבבים ומבשלים 2 דקות נוספות.
מבשלים את האורז ב-4 כוסות מים בתוספת מלח בלבד.
מפזרים על מנת הבשר את הבוטנים ומגישים על אורז היסמין המבושל.

"מזרח ומערב מזון" מציעה בינואר 2011 מגוון מוצרים במבצעים: רוטב מטבל לסושי ורוטב פלפל שחור 300 מ"ל ב-8.90 ₪, אורז יסמין 5 ק"ג ב-29.90 ₪, רוטב חמוץ מתוק 700 מ"ל ב-9.90 ₪. במבצע 1+1 מוצעים סאקה ושיכר שזיפים, תה ירוק ותה יסמין, קמח טמפורה, ועוד.
מתכונים נוספים וכתובות הסניפים באתר
טל' 1-599-500-960

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר