סביצ'ה סלמון ורימונים על קוביות מנגו

 

חומרים:
400 גרם סלמון טרי או דג אחר (לוקוס, מוסר)
1 פלפל צ'ילי אדום קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
1 ראש ג'ינג'ר קצוץ
1 בצל סגול קצוץ
מיץ משני לימונים
רבע כוס שמן זית
גרעינים מרימון אחד
מלח ים
פלפל שחור גרוס
מנגו אחד בשל חתוך לקוביות

אופן ההכנה:
את הסלמון חותכים לקוביות גסות ומערבבים יחד עם שאר החומרים.
מתבלים במלח ים ופלפל שחור גרוס ומערבבים היטב.
מניחים בכלי עגול מהסביצ'ה ומעל מניחים את קוביות המנגו.
הופכים על גבי צלחת הגשה כך שהמנגו יהיה בתחתית ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה