סוכריית ריזוטו

חומרים לריזוטו:½ ק"ג ריזוטו1 בצל בינוני קצוץ דק250 גרם פטריות שמפיניון קצוץ דק5 שיני שום קצוצים דק½ כפית תימין קצוץ½ כפית אורגנו קצוץ200 מ"ל יין לבןמ"ל שמן זית50 גרם חמאהמלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט200 גרם פרמזןחומרים לציפוי:2 ביצים200 גרם פירורי לחם30 מקלות קינמוןאופן הכנת הריזוטו:להכין ב- 2 ליטר מים ציר ירקות מבעבע מגזר, בצל, שורש סלרי, כרישה, שורש פטרוזיליה, 1 עלה דפנה, פלפל אנגלי.לבשל 20 דקות.אופן הכנת הרוטב:ממיסים חמאה בשמן זית.מאדים את השום/בצל/פטריות.מוסיפים את הריזוטו ומטגנים.מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים את הרוטב.מוסיפים את כל התבלינים היבשים.מוסיפים מצקת קטנה של ציר בכל פעם.מצמצמים את הרוטב – עד שהריזוטו מגיע לרמת אלדנטה.מערבבים עם הפרמז'ן ומקררים.הרכבת המנה:מגלגלים את הריזוטו לצורה של כדור.נועצים במרכז הכדור מקל קינמון ומעבירים לקירור.טובלים את הכדור בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם.מטגנים בשמן עמוק.מגישים בלוויית רוטב פסטו.כרם זיתים – קפה-מסעדה בלב פארק טבע רמת הנדיב, בין זיכרון יעקב ובנימינה

חומרים לריזוטו:
½ ק"ג ריזוטו
1 בצל בינוני קצוץ דק
250 גרם פטריות שמפיניון קצוץ דק
5 שיני שום קצוצים דק
½ כפית תימין קצוץ
½ כפית אורגנו קצוץ
200 מ"ל יין לבן
מ"ל שמן זית
50 גרם חמאה
מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט
200 גרם פרמזן

חומרים לציפוי:
2 ביצים
200 גרם פירורי לחם
30 מקלות קינמון

אופן הכנת הריזוטו:
להכין ב- 2 ליטר מים ציר ירקות מבעבע מגזר, בצל, שורש סלרי, כרישה, שורש פטרוזיליה, 1 עלה דפנה, פלפל אנגלי.
לבשל 20 דקות.

אופן הכנת הרוטב:
ממיסים חמאה בשמן זית.
מאדים את השום/בצל/פטריות.
מוסיפים את הריזוטו ומטגנים.
מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים את הרוטב.
מוסיפים את כל התבלינים היבשים.
מוסיפים מצקת קטנה של ציר בכל פעם.
מצמצמים את הרוטב – עד שהריזוטו מגיע לרמת אלדנטה.
מערבבים עם הפרמז'ן ומקררים.

הרכבת המנה:
מגלגלים את הריזוטו לצורה של כדור.
נועצים במרכז הכדור מקל קינמון ומעבירים לקירור.
טובלים את הכדור בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם.
מטגנים בשמן עמוק.
מגישים בלוויית רוטב פסטו.

כרם זיתים – קפה-מסעדה בלב פארק טבע רמת הנדיב, בין זיכרון יעקב ובנימינה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר