fbpx

סופגניות ביס מועשרות בחלבון במילוי ריקוטה

לרגל השקת ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף "מבשלים דרך חיים" הכולל כ-80 מתכונים מגוונים עם ערכיהם התזונתיים מציעה החברה מתכון לחנוכה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים ל-30 יחידות

200 גרם גבינת ריקוטה

2 ביצים

2 כפות מדידה אבקת חלבון

3 כפות מדידה אבקת חלבון כמו פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

½  כפית קינמון

שמן זרעי ענבים לטיגון

אבקת סוכר להגשה

צילום דן פרץ

אופן ההכנה

מניחים את גבינת הריקוטה והביצים בקערה.

טורפים לבלילה חלקה.

מוסיפים את אבקות החלבון, אבקת האפייה, המלח והקינמון ומערבבים.

מחממים מחבת עמוקה עם שמן בגובה 1 ס״מ מעל להבה בינונית.

כשהשמן חם מניחים בעדינות כפיות של הבלילה.

מטגנים משני הצדדים עד הזהבה.

מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.

טיפ

טיגון בשמן זרעי ענבים הופך כל טיגון לבריא יותר.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר