סופגניות ביס מועשרות בחלבון במילוי ריקוטה

לרגל השקת ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף "מבשלים דרך חיים" הכולל כ-80 מתכונים מגוונים עם ערכיהם התזונתיים מציעה החברה מתכון לחנוכה

מניחים את גבינת הריקוטה והביצים בקערה. טורפים לבלילה חלקה. צילום דן פרץ

רכיבים ל-30 יחידות

200 גרם גבינת ריקוטה

2 ביצים

2 כפות מדידה אבקת חלבון

3 כפות מדידה אבקת חלבון כמו פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף

1 כפית אבקת אפיה

קורט מלח

½  כפית קינמון

שמן זרעי ענבים לטיגון

אבקת סוכר להגשה

צילום דן פרץ

אופן ההכנה

מניחים את גבינת הריקוטה והביצים בקערה.

טורפים לבלילה חלקה.

מוסיפים את אבקות החלבון, אבקת האפייה, המלח והקינמון ומערבבים.

מחממים מחבת עמוקה עם שמן בגובה 1 ס״מ מעל להבה בינונית.

כשהשמן חם מניחים בעדינות כפיות של הבלילה.

מטגנים משני הצדדים עד הזהבה.

מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.

טיפ

טיגון בשמן זרעי ענבים הופך כל טיגון לבריא יותר.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה