סופגניות במילוי קרם בוטנים וקרם שוקולד

מצפים בשוקולד או בקרם הבוטנים המומס ומקשטים במגוון תוספות שאוהבים
מצפים בשוקולד או בקרם הבוטנים המומס ומקשטים במגוון תוספות שאוהבים. צילום בועז לביא

החומרים לכ-30 סופגניות. יש צורך בניירות אפייה חתוכים ל-30 ריבועים בגודל 10X10 ס"מ

מרכיבים לבצק

1 ק"ג קמח

3 כפות מלאות שמרים יבשים

1/2 כוס סוכר

1  וחצי כוסות מים חמימים

3 ביצים

75 גרם חמאה רכה

1 כפית תמצית וניל

2 כפות ברנדי

1/2 כפית מלח

שמן לטיגון עמוק

למילוי קרם שוקולד הרשי

1/2 כוס שמנת מתוקה

1 כוס נטיפי שוקולד הרשי

50 גרם אבקת סוכר

למילוי קרם בוטנים ריסז

1/2 כוס שמנת מתוקה

1 כוס נטיפי קרם בוטנים ריסז

100 גרם אבקת סוכר

לציפוי

1 כוס נטיפי שוקולד הרשי מומסים

1 כוס נטיפי קרם בוטנים ריסז מומסים

לקישוט

ריסז מיניס, הרשי קוקיס אנד קרים דרופס, חטיף הרשי קוקיס אנד קרים, או כל תוספת שאוהבים

אופן ההכנה 

מניחים בקערת מיקסר את הקמח, השמרים היבשים והסוכר ומערבלים ערבול קצר.

מוסיפים תוך כדי ערבול את המים, הביצים, החמאה ותמצית הווניל.

מערבלים במשך כ-7 דקות נוספות.

מוסיפים את הברנדי והמלח ומערבלים במשך 3 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.

משמנים קערה גדולה ומניחים בתוכה את הבצק.

מכסים במגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

מחלקים את הבצק ל-30 כדורים.

מגלגלים לכדורים חלקים ומניחים כל כדור על ריבוע של נייר אפייה.

מכסים ומתפיחים שוב להכפלת הנפח.

מחממים סיר ובו שמן לטיגון עמוק.

בודקים שהשמן חם, ומרימים בעדינות את הסופגניות בעזרת נייר האפייה ומחליקים לשמן החם.

מטגנים משני הצדדים, ומוציאם לצינון במסננת עם נייר סופג.

הכנת המילוי כ-5 שעות מראש

ממיסים במיקרוגל נטיפי שוקולד הרשי ושמנת מתוקה.

בכלי נפרד ממיסים את נטיפי קרם הבוטנים ריסז ושמנת מתוקה.

מערבבים היטב כל אחד לתערובת חלקה.

מעבירים לצינון במקרר במשך כ-5 שעות.

מקציפים במערבל כל קרם בנפרד תוך כדי הוספת אבקת הסוכר.

חותכים את הסופגניות לחצי.

מזלפים את הקרם ומניחים מעל את החצי השני.

מצפים בשוקולד או בקרם הבוטנים המומס ומקשטים במגוון תוספות שאוהבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה