סחלב חם בניחוח שקדים

החורף מגיע וזה הזמן לסחלב חם מתוק וטעים. מותג אלפרו שמייצר משקאות מהצומח מציע מתכון לסחלב על בסיס משקה שקדים שמתאים כקינוח פרווה למי שרגישים ללקטוז ולא רק להם

מסירים מהאש ויוצקים לכוסות או קעריות הגשה. מוסיפים את התוספות שאוהבים ומגישים
מסירים מהאש ויוצקים לכוסות או קעריות הגשה. מוסיפים את התוספות שאוהבים ומגישים

מצרכים ל-2 מנות 

כוס וחצי משקה שקדים כמו של אלפרו

3 כפות קורנפלור

טיפה מי ורדים

 תוספות לבחירה

אגוזי מלך טחונים, שקדים טחונים, בוטנים קצוצים, שבבי קוקוס, שוקולד מריר מגורד, אבקת קינמון

אופן ההכנה

מוזגים לסיר קטן את משקה השקדים ומוסיפים את הקורנפלור ומי הוורדים.

מבשלים בעדינות על אש נמוכה, ומערבבים היטב כדי שלא ייווצרו גושים.

ממשיכים לערבב עד שהנוזל שבסיר מסמיך.

אם הנוזל סמיך מדי אפשר להוסיף עוד משקה שקדים או מים עד קבלת הסמיכות הרצויה.

הגשה

מסירים מהאש ויוצקים לכוסות או קעריות הגשה.

מוסיפים את התוספות שאוהבים ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה