fbpx

סיקרט איילנד

 רכיבים: מלפפון טרי כתוש45 מ"ל ג׳ין30 מ"ל ליקר ליצי30 מ"ל מיץ לימון טרי15 מ"ל רוטן אננסאופן ההכנה:מוזגים לכוס מלאה בקרח כתוש.סוגרים עם סודה טמפו בנגיעות אננס.סודה של טמפו עם נגיעות טעם מוצעת בארבעה טעמים: אננס, פירות יער, אלדרברי ליצ'י ואבטיח, בבקבוקי ליטר וחצי ובמחיר של כ- 3.5 שקלים.   בר ה"דולה", בן יהודה 188 ת"א
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

 רכיבים:
מלפפון טרי כתוש
45 מ"ל ג׳ין
30 מ"ל ליקר ליצי
30 מ"ל מיץ לימון טרי
15 מ"ל רוטן אננס

אופן ההכנה:
מוזגים לכוס מלאה בקרח כתוש.
סוגרים עם סודה טמפו בנגיעות אננס.
סודה של טמפו עם נגיעות טעם מוצעת בארבעה טעמים: אננס, פירות יער, אלדרברי ליצ'י ואבטיח, בבקבוקי ליטר וחצי ובמחיר של כ- 3.5 שקלים.

 

בר ה"דולה", בן יהודה 188 ת"א

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר