fbpx

סלט בטטות בתחמיץ חרדל ודבש

חומרים: 1 ק"ג בטטות מקולפות וחתוכות לקוביות בעובי של כ-1.5-2 ס"מ3 כפות שמן זיתמלח פלפל לבן5 כפות רוטב הלמנס חרדל דבש להגשה:4 בצלים ירוקים פרוסים דק4 כפות גרגרי רימון 2 כפות שמן זיתאופן ההכנה:מערבבים את הבטטות עם שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 30 דקות, או עד שהבטטות יתרככו. מוציאים מהתנור ומצננים. מערבבים עם הרוטב ומשהים לפחות למשך שעתיים לספיגת הטעמים. מעבירים לצלחת הגשה. מעטרים בבצל הירוק והרימונים.מטפטפים מעל שמן זית ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1 ק"ג בטטות מקולפות וחתוכות לקוביות בעובי של כ-1.5-2 ס"מ
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל לבן
5 כפות רוטב הלמנס חרדל דבש

להגשה:
4 בצלים ירוקים פרוסים דק
4 כפות גרגרי רימון
2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:
מערבבים את הבטטות עם שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.
צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 30 דקות, או עד שהבטטות יתרככו.
מוציאים מהתנור ומצננים.
מערבבים עם הרוטב ומשהים לפחות למשך שעתיים לספיגת הטעמים.
מעבירים לצלחת הגשה.
מעטרים בבצל הירוק והרימונים.
מטפטפים מעל שמן זית ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר