חומרים לאגסים:
1 בקבוק יין מוסקט
1 מקל וניל
1 מקל קינמון
תבלין אניס
כ-2 כפיות סוכר
זעפרן
6 אגסים קלופים ללא חרצנים
לבבות חסה ערבית
מעט רוקט
עלי בייבי
רוטב ויניגרט אגוזים:
1/3 כוס שמן קנולה
1/3 כוס אגוזים
1/3 כוס חומץ פטל
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מבשלים את האגוזים עד ריכוך.
מוסיפים תיבול ומקררים במשך הלילה.
חותכים את החסות לגודל הרצוי ומערבבים עם הרוטב.
חותכים את האגסים לשמיניות ומסדרים על הצלחת.
מפזרים אגוזי מלך וגבינה כחולה.