סלט גבינה כחולה ואגסים ארומטיים

 

חומרים לאגסים:
1 בקבוק יין מוסקט
1 מקל וניל
1 מקל קינמון
תבלין אניס
כ-2 כפיות סוכר
זעפרן
6 אגסים קלופים ללא חרצנים
לבבות חסה ערבית
מעט רוקט
עלי בייבי

רוטב ויניגרט אגוזים:
1/3 כוס שמן קנולה
1/3 כוס אגוזים
1/3 כוס חומץ פטל
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
מבשלים את האגוזים עד ריכוך.
מוסיפים תיבול ומקררים במשך הלילה.
חותכים את החסות לגודל הרצוי ומערבבים עם הרוטב.
חותכים את האגסים לשמיניות ומסדרים על הצלחת.
מפזרים אגוזי מלך וגבינה כחולה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה