סלט חזה עוף ברוטב טרטר

 

מתכון לשני סועדים

מרכיבים לסלט:
חזה עוף 200 ג'
לבבות חסה
רוקט
בצל סגול
צנונית

מרכיבים לרוטב טרטר:
שרי
פלפלים קלויים

מרכיבים לרוטב טרטר:
מיונז 200 סמ"ק
3 יחידות מלפפון חמוץ
2 יחידות בצל סגול בגודל בינוני
צלפים
שמן זית
תפוזים

אופן הכנת הרוטב:
שמים בקערה את המיונז והתפוזים.
קוצצים את הבצל, המלפפון החמוץ והצלפים.
חשוב מאוד להצלחת הרוטב שהחיתוך יהיה קטן מאוד.
תוך כדי ערבוב מזליפים את שמן הזית לתוך הקערה, עד לקבלת מרקם אחיד של הרוטב.

הרכבת הסלט:
את החסה ושאר המרכיבים, למעט העוף, חותכים לרצועות דקות.
יוצקים מהרוטב ומערבבים.
מניחים בתוך קערה עמוקה.  
את חזה העוף צולים על הגריל או במחבת.
חותכים לרצועות דקות, ומניחים מעל הסלט בצורה אקראית ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה