מצרכים:
1/2 קילו כבדי עוף טריים ומנוקים
2 עגבניות
3 יח' בצל ירוק
חבילה רוקט
1 פלפל אדום
5 כפות צימוקי זיתים "בני דרום"
לרוטב:
2 כפות של שמן זית: "בני דרום"
3 כפות חומץ בלסמי
1/2 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות "בני דרום"
מלח
אופן ההכנה:
חותכים את כבדי העוף לחצאים ומנקים מגידים.
מטגנים קלות במחבת ומניחים בצד.
חותכים את הפלפל והבצל הירוק לרצועות באורך 3 ס"מ, ואת העגבניות לשמיניות.
מערבבים בקערית את חומרי הרוטב.
מניחים בקערה את כל החומרים, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים.