fbpx

סלט עלים ואגוזים בויניגרט רימון וג'ינג'ר

חומרים:לסלט:500 גרם מיקס של חסה טרייה ועלי בייבי 2 סלסלאות פטריות שמפניון רצועות משני גזרים 50 גרם אגוזי מלך 50 גרם אגוזי פקאן מסוכרים 20 יח' עגבניות שרי חצויות לרוטב ויניגרט:2 כוסות שמן זית ישראליכף ג'ינג'ר טרי קצוץ3 שיני שום קצוץ2 כפות רכז רימונים1/2 כוס מיץ רימונים סחוט טרי2 כפות סילאן1/4 כוס חומץ בלסמימעט פלפל שחור גרוס אופן ההכנה:את כל החומרים למעט שמן הזית מכניסים למעבד מזון וטוחנים. תוך כדי פעולת העיבוד מוסיפים את שמן הזית בזילוף איטי עד לקבל מרקם סמיך. יוצקים על הסלט בזמן ההגשה. ניתן לעטר בגרגרי רימון שלמים מעל הסלט והרוטב.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
לסלט:
500 גרם מיקס של חסה טרייה ועלי בייבי
2 סלסלאות פטריות שמפניון
רצועות משני גזרים
50 גרם אגוזי מלך
50 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
20 יח' עגבניות שרי חצויות

לרוטב ויניגרט:
2 כוסות שמן זית ישראלי
כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
3 שיני שום קצוץ
2 כפות רכז רימונים
1/2 כוס מיץ רימונים סחוט טרי
2 כפות סילאן
1/4 כוס חומץ בלסמי
מעט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
את כל החומרים למעט שמן הזית מכניסים למעבד מזון וטוחנים.
תוך כדי פעולת העיבוד מוסיפים את שמן הזית בזילוף איטי עד לקבל מרקם סמיך.
יוצקים על הסלט בזמן ההגשה.
ניתן לעטר בגרגרי רימון שלמים מעל הסלט והרוטב.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר