סלט עלי סלק עם גבינה צפתית/בולגרית

חומרים:2 חבילות עלי סלק שטופים וחתוכים לעובי 1 ס"מ100 גרם פטריות טריות פרוסות1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות1/4 כוס שמן זית1/4 כוס חומץ200 גר' גבינה צפתית או בולגריתמלח וסומקאופן ההכנה:לערבב את כל החומרים יחדיו.להשהות מספר שעות לפני ההגשה.לפני ההגשה להוסיף קוביות גבינה צפתית או בולגרית.

חומרים:
2 חבילות עלי סלק שטופים וחתוכים לעובי 1 ס"מ
100 גרם פטריות טריות פרוסות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס חומץ
200 גר' גבינה צפתית או בולגרית
מלח וסומק

אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים יחדיו.
להשהות מספר שעות לפני ההגשה.
לפני ההגשה להוסיף קוביות גבינה צפתית או בולגרית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר