מרכיבים
לקט עשבי תיבול (על פי הטעם האישי)
מומלץ
רבע צרור בזיליקום
צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
צרור נענע
2 גבעולים של בצל ירוק (רק החלק הירוק)
לקט פיצוחים (על פי הטעם האישי)
מומלץ ליצור תערובת של פיסטוקים, קאשיו, צנוברים ושקדים קלויים
שמן זית
מיץ לימון סחוט טרי
מלח, פלפל
אופן הכנה
קוצצים את עשבי התיבול ומניחים בקערה.
קולים במחבת את הפיצוחים, קוצצים ומעבירים לקערה.
מתבלים בנדיבות בשמן זית ומיץ לימון.
משלימים טעם עם מלח ופלפל.