fbpx

סלט שומר רוקט ורימונים

מערבבים בצנצנת את חומרי רוטב הויניגרט:רבע כוס שמן זית2 כפות מיץ לימוןכף אחת של רכז רימוניםכף חרדל אחתכף דבשמלח ופלפל שחור טחון טרימערבבים עד לקבלת תערובת אחידהפריסת השומר והשרייה במי קרח:פורסים את השומר לאורכו עם "מנדולינה".מכניסים לקערה גדולה עם מי קרח ל- 10 דקות.ערבוב עלי הסלט:מערבבים את השומר, צרור עלי רוקט, 2 אנדיב, כוס עלים שלמים של בזיליקום טרי.הוספת הרוטב:יוצקים לקערת הסלט את הויניגרט, ומערבבים.הרכבת המנה:מפזרים מעל הסלט רימון מפורק לגרגרים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מערבבים בצנצנת את חומרי רוטב הויניגרט:
רבע כוס שמן זית
2 כפות מיץ לימון
כף אחת של רכז רימונים
כף חרדל אחת
כף דבש
מלח ופלפל שחור טחון טרי
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה

פריסת השומר והשרייה במי קרח:
פורסים את השומר לאורכו עם "מנדולינה".
מכניסים לקערה גדולה עם מי קרח ל- 10 דקות.

ערבוב עלי הסלט:
מערבבים את השומר, צרור עלי רוקט, 2 אנדיב, כוס עלים שלמים של בזיליקום טרי.

הוספת הרוטב:
יוצקים לקערת הסלט את הויניגרט, ומערבבים.

הרכבת המנה:
מפזרים מעל הסלט רימון מפורק לגרגרים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר