סנגרייה חמה

חומרים:1 תפוח עץ ירוק מקולף וחתוך לקוביות1 תפוז מחולק לפלחים וחתוך לקוביות1/2 בקבוק יין אדום איכותי1/2 כוס יין לבן1/2 כוס מיץ תפוזים2-3 מקלות קינמון2 כפיות סוכר חוםמעט ציפורןאופן ההכנה:מחממים את כל המרכיבים בסיר.מורידים מהאש לפני שמגיע לרתיחה.מומלץ להגיש בכוסות יין רחבות.

חומרים:
1 תפוח עץ ירוק מקולף וחתוך לקוביות
1 תפוז מחולק לפלחים וחתוך לקוביות
1/2 בקבוק יין אדום איכותי
1/2 כוס יין לבן
1/2 כוס מיץ תפוזים
2-3 מקלות קינמון
2 כפיות סוכר חום
מעט ציפורן

אופן ההכנה:
מחממים את כל המרכיבים בסיר.
מורידים מהאש לפני שמגיע לרתיחה.
מומלץ להגיש בכוסות יין רחבות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר