סנדוויץ' גלידה וניל ובוטנים

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לגרסה מתוחכמת של קינוח קפוא שמעניק לנו הפוגה קרירה מהעונה החמה. לאלו שלא סופרים קלוריות ורוצים להתענג על קינוח מוגזם – קסטת חמאת בוטנים וגלידת וניל בציפוי שוקולד

לאחר שהגלידה התקררה מספיק מלאו כל תבנית בשוקולד וקשטו את החלק העליון של כל תבנית עם בוטנים, סוכריות צבעוניות או שכבת שוקולד

מצרכים

עבור הסנדוויץ'

150 גר' חמאת בוטנים

50 גר' סוכר חום

70 גר' נקטר אגבה

25 גר' שמן קוקוס

100 גר' קמח שיבולת שועל

5 גר' סודה לאפייה

1 גר' מלח

עבור המילוי

½ ליטר גלידת וניל

50 גר' בוטנים קלויים קצוצים ומקולפים

עבור הציפוי

150 גר' שוקולד מריר 50%

15 גר' שמן קוקוס

אופן ההכנה

בסיסי הסנדוויץ'

ערבבו את כל הרכיבים עד קבלת תערובת אחידה.

במידה ושמן הקוקוס סמיך מדי חממו אותו למשך כמה דקות

חממו מראש תנור ל- 180 מעלות.

בינתיים צרו כדורים קטנים מהבצק שנועד לעוגיות שבתחתית.

הכניסו את הבצק לתבניות מאפינס והדקו אותו לתחתית.

בצק העוגיות יהווה כ-¼ מהתבנית ויתפח בתנור.

במידה ואין ברשותכם תבניות מאפינס ניתן להשתמש בתבנית מלבנית ולחתוך את הבצק בהמשך.

אפו למשך כ-11 דקות והניחו שיתקרר בצד.

מילוי העוגיות

פזרו כף מלאה בגלידה על כל עוגייה. מעליה הניחו מספר בוטנים מקולפים ואחסנו במקרר עד שהעוגיות יהפכו למוצקות

הכנת הציפוי

המיסו שוקולד ב"אמבט מרים" עם שמן קוקוס.

לאחר שהגלידה התקררה מספיק, מלאו כל תבנית בשוקולד.

קשטו את החלק העליון של כל תבנית עם בוטנים, סוכריות צבעוניות או שכבת שוקולד.

הניחו במקרר עד שהשוקולד בחלק העליון יהפוך למוצק.

מתכונים נוספים  בעמוד הפייסבוק של החברה






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה