סנדוויץ' גלידה חמאת בוטנים ושוקולד

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לכריך שונה. אחרי שמתנסים בשילוב הקיצי של גלידה, שוקולד וחמאת בוטנים יהיה כנראה קשה לחזור לכריכים רגילים

לאחר שהגלידה התקררה מספיק מלאו כל תבנית בשוקולד וקשטו את החלק העליון של כל תבנית
לאחר שהגלידה התקררה מספיק מלאו כל תבנית בשוקולד וקשטו את החלק העליון של כל תבנית

מצרכים

לסנדוויץ'

150 גר' חמאת בוטנים

50 גר' סוכר חום

70 גר' נקטר אגבה

25 גר' שמן קוקוס

100 גר' קמח שיבולת שועל

5 גר' סודה לאפייה

1 גר' מלח

למילוי

½ ליטר גלידת וניל

50 גר' בוטנים קלויים – קצוצים ומקולפים

לציפוי

150 גר' שוקולד מריר 50%

15 גר' שמן קוקוס

אופן ההכנה

לבסיסי הסנדוויץ'

ערבבו את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה (במידה ושמן הקוקוס סמיך מדי, חממו אותו למשך כמה דקות).

חממו מראש תנור ל- 180 מעלות.

בינתיים צרו כדורים קטנים מהבצק שנועד לעוגיות שבתחתית.

הכניסו את הבצק לתבניות מאפינס והדקו אותו לתחתית.

בצק העוגיות יהווה כ-¼ מהתבנית ויתפח בתנור.

במידה ואין ברשותכם תבניות מאפינס תוכלו להשתמש בתבנית מלבנית ולחתוך את הבצק בהמשך.

אפו למשך כ-11 דקות והניחו שיתקרר בצד.

הרכבת הקינוח

פזרו כף מלאה בגלידה על כל עוגייה.

מעליה הניחו מספר בוטנים מקולפים.

אחסנו במקרר עד שיהפכו למוצקות.

המיסו שוקולד ב"באן מארי" עם שמן קוקוס.

לאחר שהגלידה התקררה מספיק, מלאו כל תבנית בשוקולד.

קשטו את החלק העליון של כל תבנית בעזרת בוטנים, סוכריות צבעוניות או שכבת שוקולד.

הניחו במקרר עד שהשוקולד בחלק העליון יהפוך למוצק.

מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה