סנדוויץ' חביתת ירק עם לאבנה וירקות

ענת הראל אומרת כי הכריך הזה אהוב עליה באופן אישי. מעבר לכך שמדובר בשילוב של מרכיבים בריאים שנותנים לגוף את כל אבות המזון שהוא זקוק להם בארוחה אחת – הוא פשוט טעים. צילום אורן דאי, סטיילינג ענת לבל
ענת הראל אומרת כי הכריך הזה אהוב עליה באופן אישי. מעבר לכך שמדובר בשילוב של מרכיבים בריאים שנותנים לגוף את כל אבות המזון שהוא זקוק להם בארוחה אחת – הוא פשוט טעים. צילום אורן דאי, סטיילינג ענת לבל

חומרים

2 פרוסות לחם ברמן E-FREE

1 כף גבינת לאבנה עיזים

1 כפית שמן זית

2 ביצים

1 כף חלב סויה

חופן פטרוזיליה קצוצה

חופן כוסברה קצוצה

חופן תרד קצוץ

1 עגבנייה פרוסה

כמה עלי רוקט

אופן ההכנה

הכנת חביתת הירק

טרפו בקערה את הביצים עם חלב הסויה והעשבים.

חממו שמן זית במחבת וטגנו את החביתה עד שהיא עשויה כרצונכם.

הרכבת הסנדוויץ'

מרחו שכבה נדיבה של לאבנה עיזים על אחת הפרוסות.

הניחו מעל את החביתה מקופלת.

סדרו כמה פרוסות עגבנייה ואת עלי הרוקט.

סגרו עם הפרוסה הנוספת.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה