מצרכים
300 גרם קמח חיטה מלאה או קמח רגיל
110 גרם סוכר לבן או חום
8 גרם אבקת אפייה
2 גרם מלח
110 גרם מיץ תפוזים
גרידה מתפוז אחד
100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר
75 גרם פטל (טרי או קפוא)
קליפות הדרים מסוכרות (אופציונלי)
4 גרם אבקת ג'ינג'ר
60 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
ערבבו את כל הרכיבים היבשים בקערה.
הוסיפו את החמאה וערבבו ביד ליצירת תערובת פירורים.
הוסיפו את מיץ התפוזים ואת גרידה התפוז וערבבו היטב.
הוסיפו פטל ואת קליפות ההדרים וערבבו בזהירות.
רדדו את הבצק וחתכו אותו לצורות של משולשים.
סדרו את משולשי הבצק בתבנית עם נייר אפייה.
אפו אותם למשך 18-20 דקות בטמפרטורה של 175 מעלות.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה