מצרכים
למילוי
400 גרם תותים חתוכים
1 לימון (גרידה ומיץ)
20 גרם סוכר
20 גרם קורנפלור
2 גרם מלח
2 גרם אבקת וניל
לקראמבל
125 גרם שיבולת שועל
125 גרם פקאן
125 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
125 גרם סוכר
3 גרם שמרים
2 גרם מלח
להגשה
גלידה או קצפת צמחית
אופן ההכנה
ערבבו את כל מצרכי המילוי בקערה.
צקו את התערובת לתבנית.
כסו אותה בנייר כסף ואפו במשך 15 דקות בחום של 200 מעלות.
במקביל ערבבו היטב את הסוכר והחמאה.
הוסיפו את שאר הרכיבים וערבבו
(את הפקאן שברו קלות בידיכם).
בתום 15 הדקות בתנור, הסירו את נייר הכסף.
פוררו את הבצק מעל התבנית באופן שווה.
הנמיכו את הטמפרטורה ל-180 מעלות.
אפו כ-17-20 דקות עד להשחמה.
הגשה
קררו לפני הגשה.
מומלץ להגיש עם גלידה או קצפת צמחית.
מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה