fbpx

עוגיות מקרון קוקוס לפסח

חומרים לכ- 35-40 עוגיות:5 כוסות קוקוס2 כפות אבקת שקדים0.5 כפית מלח0.5 פחית חלב משומר ממותק1 כפית תמצית וניל אופן ההכנה:מערבבים את כל המרכיבים במיקסר.מעצבים בצורת חרוטים.מחממים את התנור ל-150 מעלות.אופים 10 דקות עד הזהבה קלה.הקונדיטורית נטע קורין מ-Bakery 29, שכל רווחיה עבור לימודים לחיילים קרביים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לכ- 35-40 עוגיות:
5 כוסות קוקוס
2 כפות אבקת שקדים
0.5 כפית מלח
0.5 פחית חלב משומר ממותק
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים במיקסר.
מעצבים בצורת חרוטים.
מחממים את התנור ל-150 מעלות.
אופים 10 דקות עד הזהבה קלה.

הקונדיטורית נטע קורין מ-Bakery 29, שכל רווחיה עבור לימודים לחיילים קרביים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר