מצרכים לבצק פריך (תחתית העוגה
חצי כוס קמח
50 גרם חמאה
1 חלמון
4 כפות סוכר
כפית מים קרים
אופן הכנה
מערבבים את הקמח עם הסוכר, מוסיפים את החלמון וכפית מים מערבבים
מוסיפים את הקמח ולשים לבצק אחיד
מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ
מדביקים לקוטר התבנית
מכניסים למקרר למשך שעה
מצרכים לגבינה
שלושת רבעי כוס שמן
3 כוסות סוכר
חצי כוס חלב
רבע כוס קורנפלור
שתים וחצי כוסות גבינה 5 אחוז
כפית גרידת לימון
3 ביצים
להקצפה
חצי כוס סוכר חמש חלבונים.
אופן הכנה
במיקסר מערבבים גבינה וסוכר כ-2 דקות
מוסיפים את החלב, קורנפלור ,גרידת לימון וביצים ומוסיפים את השמן בהדרגה
לאחר ערבוב לעיסה אחידה מקציפים חלבונים וסוכר בנפרד לעיסה אחידה ומקפלים את שתי העיסות לעיסה אחידה
מוזגים לתבנית עם התחתית הפריכה
מצרכים לטראפלס
חצי כוס שמנת מתוקה
שלושת רבעי כוס שוקולד מריר
כפית קפה נמס
חצי כפית ברנדי או וויסקי
אופן הכנה
מרתיחים את השמנת המתוקה, שופכים על השוקולד המריר, מערבבים לעיסה אחידה מוסיפים ברנדי וקפה
מקררים לטמפרטורת החדר
שופכים את הטראפלס על הגבינה ומערבבים בעזרת ידית של כף בעדינות עד שנוצרים עיגולים בחלקה העליון של הגבינה
אופים כ- 45 דק על 160 מעלות בתנור שחומם מראש.